Програма StarChild

 

 

Поздравления! Ако четете тази страница, вие притежавате една от много малкото картички с код на програмата StarChild. Обикновено само няколко такива картички на година се дават лично от членове на нашия екип на деца и родители. Това не е рекламен трик, ако вие или вашето дете е получило такава картичка, това означава, че сме преценили, че той/тя е подходящ кандидат за двете най-елитни нива програми на Школа Роук.

Още от създаването си през 1992 година, Школа Роук е единствена по рода си. От самото начало ние избираме персонално децата, които участват в програмите ни и с течение на годините кандидатстването става все по и по-трудно. През 2018г. за едно място в нашите програми се бореха средно над тридесет деца. В момента, в началото на 2019г., за първата ни програма с 5 места се извърши подбор измежду почти хиляда и триста деца. Изборът на участниците в двата най-елитни класа програми (А+ и А) се извършва на няколко етапа, като завършва с поредица от лични разговори, както с детето кандидат, така и с неговите родители. Притежавайки картичка с код вие прескачате първоначалните нива на подбор и се класирате директно за интервю със собствениците на Школата. Не пропускайте този шанс, той е наистина много рядък и ценен. Запознайте се със съдържанието на нашия сайт и след това попълнете формуляра по-долу.

 
Програмите по които в момента тече кандидатстване са изброени тук: Програми за 2019
 
Брой StarChild картички раздадени през 2022г.: Една (28.07.2022)

Внимание – формулярът е предназначен за родители. Ако ти си дете, което е получило картичката и желаеш да ни пишеш лично, пак можеш да го използваш, но те молим да опишеш в най-долното поле с няколко думи ситуацията си.